HTC HD2Dinsdag, januari 11, 2011 12:39 PM
Sinds enige tijd is er een nieuwe update voor de HD2. Het is nog steeds de windows mobile 6.5 versie. Er is wel veel veranderd op het gebied van  drivers en de interface.

De meest stabiele versie van windows mobile 6.5 is momenteel van Duttys. Deze rom is in het Nederlands en gebaseerd op de laatste ROM BASE: LEO-3.14.531.1.
http://fileserve.com/list/VVECaKf

Let wel op dat je altijd de laatste HSPL erop hebt staan!
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6891358&postcount=1893

De nieuwste radio software op het moment is 2.15.50.14
http://www.multiupload.com/QP0IWGY42F

Accu duur van de HD2 is erg afhankelijk van het gebruik. Met deze software aanpassingen kun je meestal een paar dagen met een batterij doen. Zelfs wanneer je de gehele dag de HD2 gebriuikt, heb je aan het einde van de dag nog  batterij over.
Donderdag, februari 11, 2010, 03:24 PM
Sinds kort heb ik een Htc HD2. Ik vind het momenteel het beste toestel dat er momenteel op de markt is. Hij reageert snel, geweldige gesprekskwaliteit en het heeft een groot scherm.

Echter, wanneer je de Htc HD 2 standaard houdt heeft het toestel veel software fouten en een zeer hoge energieverbruik. Deze kwalen zijn zeer makkelijk te verhelpen. Maar eerst even wat informatie over nieuwe ontwikkelingen van de HD2

Binnenkort wordt de HD2 in Amerika uitgegeven met extra ram en rom geheugen. Dit is geen hardware verandering ten opzichte van de Europese HD2. Om gebruik te kunnen maken van het extra geheugen wordt er gebruik gemaakt tussen de nieuwe 2.02 rom en de bijbehorende radio software.

Na deze tweak heeft de HD2 576mb ram geheugen en 1 GB rom geheugen.

Momenteel maak ik gebruik van de volgende rom:
http://forum.xda-developers.com/showthr ...

De bijbehorende radio software 2.07.50.27:
http://www.megaupload.com/?d=5DBO6XQO

Vergeet niet eerst je HD2 te unlocken. Het unlocken doe je met HSPL.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611433

Dit programma installeer je en daarna kun je elke rom voor een HD2 erop zetten.

Wanneer je de nieuwe rom en radiosoftware erop hebt staan zul je merken dat de telefoon een stuk sneller reageert en niet meer vastloopt.

                 Vragen en opmerkingen hierover,  kunnen altijd per mail worden gegeven.